Deputeti i BDI-së, Artan Grubi mohon që gjatë seancës së mbrëmshme për heqjen e imunitetit të ish kryetarit të Kuvendit, Trajko Veljanovski, ka sinjalizuar me dorë kryeparlamentarin Talat Xhaferi, që ta ndërpresë seancën pasi që ka kaluar afati, njofton...
FALEMINDERIT “INDIJANCI” !!! Cili është çmimi i turpit që po e paguan BDI-ja përballë eksponatëve të VMRO-së? Nuk mund të jetë gabim apo lëshim tekniko juridik se që nuk pinë ujë ajo përallë, ngase nuk ka “lëshim teknik” që mund të...
BDI e futur në senduiç nga LSDM dhe VMRO.Të ashpërsojë qëndrimet kundrejt tyre. Urim Saliu LSDM dhe VMRO bashkërisht e kanë futur në senduiç BDI në.Është momenti i fundit që partia më e madhe shqiptare të ashpërsojë qëndrimet kundrejt tyre,të fillojë...
Përderisa Talat Xhaferi për ndërprerjen e seancës së mbrëmshme akuzoi deputetin Muhamed Zeqiri, deputeti i BDI-së, Artan Grubi sot në një press konferencë tha se gjatë mbledhjes së komisionit për mandate dhe imunitete LSDM ka bërë marrëveshje të fshehtë...
Shkruan Dervish Alimi Me mosheqjen e iminutetit politik të ish-kryeparlamentarit Veljanoskit, BDI e dëshmoi edhe një herë se eshte shndërruar në mënyrë të pa/vetëdishme në mburojën e partnerëve qeveritarë pa marrë parasysh përcaktimin e tyre ideologjik. Si zakonisht, në pamundësi...
Aktrimi i realizuar mbrëmë nga kryetari i Kuvendit Talat Xhaferi dhe deputetët e BDI-së mund të konkurojë lirisht për çmimin “Oskar” për aktrim. Për fat të keq u dëshmua edhe njeherë konstatimi jonë se ende gjysma e regjimit vazhdon të...
Tv 21 ka kapur momentin kur deputeti i BDI-së Artan Grubi i jep shenjë Kryetarit Talat Xhaferrit për të mbyllur seancën e Kuvendit pa mos e futur në votim marrjen e imunitetit të deputetit të...
Në mes tensionesh dhe ngritjesh zëri ka përfunduar seanca e jashtëzakonshme plenare për heqjen e imunitetit të Trajko Veljanovskit. E gjithë kjo që ndodhi sonte më shumë i ngjante një “aktrimi” VMRO-BDI, sepse Talat Xhaferri edhe pse kishte hapësir...
Pas mos marrjes së mandatit të ish kryeparlamentarit Trajko Veljanovski, në mungesë të votave të BDI-së, kanë shpërthyer reagime të shumta, duke akuzuar BDI-në se ajo ende po i kryen shërbim VMRO-së. Nga Lëvizja BESA thonë se BDI tash...
Ethet e zgjedhjeve presidenciale i ka kapur të gjithë partitë politike në Maqedoninë e Veriut. Më shumë “siklet” ka LSDM-ja e Zoran Zaevit, të nxjerr kandidat të përbashkët me partitë shqiptare apo të kandidojë e vetme. Jo zyrtarisht mesohet se...

Postet e fundit