Opozita shqiptare maksimizon votën shqiptare në Maqedoninë e Veriut

0
Së bashku me zgjedhjet presidenciale, në tri komuna të Maqedonisë së Veriut do të mbahen edhe zgjedhjet lokale, në Dibër, Ohër dhe Novosellë. Në qytetin e Dibrës veç më është...

3 pyetjet e Arta Tahirit që tërbuan Gashin e AlternAtivas

0
Emisioni Rruga Drejt që drejtohet nga Arta Tahiri çdo të enjte në Alsat M ku të ftuar janë kryesisht nga sfera politike, deputet, përfaqësues të ndryshëm të partive politike...

NPK-Zhelinë, afër 90% zvogëlon humbjen përgjatë vitit 2018

0
NPK-Zhelinë, afër 90% zvogëlon humbjen përgjatë vitit 2018. Për hirë të transparencës ndaj qytetarëve që e kemi për obligim, ju njoftojmë për llogarin përfundimtare të vitit 2018, tha Drejtori z....

Heshtja është ar, por edhe nënshtrim!

0
Shkruan Dervish Alimi, anëtar i kryesisë qendrore të Lëvizjes BESA Zgjedhjet janë kohë lufte për partite politike për nga vetë definicioni i ekzistencës së tyre. Kush hesht në kohë zgjedhjesh...

Afrim Gashi arsyeton votimit e ligjit për LGBT?!

0
Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, në Facebook ka arsyetuar votimin e ligjit në Kuvend  për Parandalimin dhe Mbrojtje nga Diskriminimi, ku përfshihen edhe të drejtat e LGBT-së apo ndryshe...

Deputeti Nexhbedin Karemani ka votuar ligjin e LGBT-së! (DOKUMENT)

0
Ka kaluar në Kuvend Ligji për Parandalimin dhe Mbrojtje nga Diskriminimi, me të cilin tani edhe komuniteti LGBT do të përfshihet si kategori ose bazë për mbrojtje nga diskriminimi...